GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
ShoutBox
No shouts have been added yet.

Information
Gallery
The gallery has no images yet.
Realm Forum Post
Guild name: Cloud MC
Server: Ravencrest EU (A)
Raid dage: Vi raider 3 dage om ugen henholdsvis Mandag, Torsdag og Søndag.
Raid tider: Vi raider fra 19:00 til 23:00.
Homepage: http://www.cloudmc.guildportal.com

Om os: CloudMC blev oprette d. 9 December. 2011. Vi er et dansk 10 man raiding guild / Pvp guild. Der fra nu af holder til på Ravencrest.

Vi søger: Vi leder engagerede og ekseptionelle spillere til at fylde de tomme pladser ud. Vi forventer at du kan stå til rådighed i hvertfald 2/3 dage men vi ser helst at du har mulighed for at komme alle 3, da vi leder efter spillere til main holdet. Der kan være store problemer i hele tiden at skulle skifte rundt i opstillingerne. Det er et krav at du kender din class til det fulde og altid er forberedt til vores raids. Her tænkes at der er set evt guides eller at der er læst op på tacs, og at man kender til alle mechanics på de enkelte encounter. Udover dette, forventer vi at du er i stand til at yde dit absolut bedste hver gang, kunne gennemskue personlige fejl og være i stand til at rette disse, holde humøret højt på nye og svære udfordringer.

Personligt: Du skal være moden af din alder og kunne tage imod kritik. Vi har ikke brug for folk der kommer og regner med at blive boosted, derfor ser vi gerne at du har en form for loyalitets følelse over for guilden. Du skal bringe godt humør og altid have gå på mod.

Erfaring: Vi ser helst at du har så meget erfaring som muligt og aller helst fra Firelands, men dette er ikke noget krav. Hvis du har hovedet sat rigtigt på, kan du sagtens tages i betragtning uden videre erfaring, dette kræver dog at vi kan se fra starten at du fuldt forberedt på hvad der skal ske og suger al den viden til dig som du overhovedet kan. Vi leder ikke efter 100m mesteren i at have mest erfaring, men i en person har hvad der skal til for at være på vores niveau.

Det vi tilbyder som guild til dig:


- Et fantastisk socialt raiding miljø.

- Du vil blive taget i betragtning hvis du har input etc. under fights - vi har self en ledelse og en RL, men kritik og forslag til forbedringer, er altid velkomne under progress fights. Med andre ord, alle bliver set som ligeværdige i vores guild.

- Kontinuerlig progress og et mål om altid at være med blandt de bedste - der hvor det er sjovt ;)

- En fast core. Stabilitet og kvalitetsraids, i stedet for 5 dage med mindre fokus, har vi 3 dage med fuldt fokus (nogle gange fire dage under vigtig progress, men det er sjældent).

- Vi prioriterer altid RL over wow, men har self stadig et forholdsvis højt attendance krav, da vi altid satser på at kunne stille et ensformigt setup, med folk der kender hinanden og hvad hver spiller står for og kan præstere.


Kort om CloudMC:

- Vi er en dansk wow guild med fokus på endgame pve.
- Vi er meget seriøse og ambitiøse
- Vi er på serveren Ravencrest EU
– Vi raider Mandag, Torsdag, Søndag fra kl. 19.00 til 23.00
- Vi værdsætter loyale og erfarne spillere
– Vi ønsker at have en tæt og sammenspillet raid gruppe og forventer mellem 75 og 100 % attendance (2-3 raids misset per måned).

Vores krav til dig:
- Du er en moden, min. 17 år, men gerne ældre.
- Du brænder for endgame raiding.
- Du har PVE relevant main spec.
- Du har minimum item level 350 (Antaget du ingen reputation rewards har).
- Du møder op til alle raids, samt er forberedt
- Du kan tåle at få konstruktiv kritik.
- Du har installeret Ventrilo og har en mikrofon der virker
- Du kender og bruger relevante raid addons f.eks BigWigs, Deadly Boss Mods, AVR, Recount, oRA mm.

Ansøgning om medlemskab:
Hvis du ønsker at joine CloudMC, skal du først finde vores ansøgningsforum derefter har du adgang til at kopiere og udfylde vores ansøgningsformular. Du finder formularen inde på forummet. Du er også velkommen til at sende privat ansøgning på vores mail på hjemmesiden.


--------------
Som en sidste ting, vil vi gerne på forhånd sortere de spillere fra, som vi ved, der ikke vil passe ind i vores team, på baggrund af følgende kriterier:

Du er emo, ufleksibel, har svært ved at følge regler og holde dit temperament køligt under pressede situationer på raids.

Du kan ikke tage imod, hvad der til tiden kan være personlig kritik (self altid konstruktiv kritik).

Du har tendens til at skabe drama, sprede sladder eller elsker opmærksomhed, ligeså meget som du elsker dig selv.

Du kommer tilfældigvis lige 5-10minutter for sent, eller skrider med det samme vores raid er overstået, da vi har optaget nok af din tid den pågældende aften.

Du ved på forhånd at du ikke kan opretholde en attendance, de hedder 3 dage i ugen - ALLE uger.

Du har ikke mulighed for at joine et evt 4.raid med sjældne mellemrum.

Du har en sød tand, for lige at kaste lidt whine over bordet og græder over loot der går til andre guildmembers. Vi bruger lootcouncil og man kan desværre ikke altid vinde lige det man har lyst til, lige når man har lyst til det. Men med 100% attendance og stabilt og godt spil, kan man være sikker på ikke at blive overset :)


Passer de ovenstående punkter på dig, vil vi på forhånd spare dig for arbejdet, med at bruge tid på en apply til os! ;)
Online Now
There are   members online.
Guild News
Other Guild News
ArchivesRSS

Ventrilo!

Mondez, Dec 10, 11 10:24 AM.
Ventrilo er kommet op som er frit til brug fra nu af og altid! Brug det! Infos kan findes på Member Forum og i Guild Info Ingame!
Recruiting
Death Knights1 DpS Main Hold Apply
DruidsClosed Apply
HuntersClosed Apply
MagesClosed Apply
PaladinsClosed Apply
PriestsClosed Apply
RoguesClosed Apply
ShamanClosed Apply
Warlocks1 DpS Main Hold Apply
WarriorsClosed Apply
Progression
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%